Amasyada Turkuaz Akademik Kariyer Merkezi açıldı

Amasyada Turkuaz Akademik Kariyer Merkezi açıldı


AMASYA (A.A) - Amasya Üniversitesi Mezunlar Derneği bünyesinde faaliyet gösterecek Turkuaz Akademik Kariyer Merkezi düzenlenen törenle açıldı.
     Şeyhcui Mahallesi Türkistan Caddesinde açılışı gerçekleştirilen Turkuaz Akademik Kariyer Merkezinde, seminerler, çeşitli kurslar, kariyer planlaması, sosyal aktiviteler, eğitim danışmanlığı ve akademik kariyer danışmanlığı gibi hizmetler verilecek.
     Amasya Üniversitesi Mezunlar Derneği Başkanı Galip Doğan, derneğin açılışında yaptığı konuşmada, üniversite mezunu olan bireylerin sadece kitabi olarak değil kültürel, ahlaki ve mesleki olarak da yeterliliğe sahip olması gerektiğini söyledi.
     İyi bir gelecek sahibi olmaları adına yıllarını eğitime veren gençlerin, bazen sosyal ve kültürel değerlerini ihmal ettiğini vurgulayan Doğan, Bizler Turkuaz Akademik Kariyer Merkezini öğrenim sürecinde olan kişilerin ihtiyaçlarına karşılık verme adına kurmuş bulunmaktayız. Nitelikli bireylerin yetişmesine katkı sağlamak amacıyla kuruduğumuz bu merkezin herkese hayırlı olmasını diliyorum dedi.
    
     Muhabir: Cihan Okur
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Amasyada Turkuaz Akademik Kariyer Merkezi açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER