Amasyada düğün fotoğrafları tarihi ve doğal

Amasyada düğün fotoğrafları tarihi ve doğal mekanlarda çekiliyor


AMASYA (A.A) - Amasyada düğün fotoğrafları stüdyo yerine tarihi ve doğal mekanlarda çekiliyor.
     Fotoğrafçı Sezai Çınarcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gelin ve damatların en özel günlerinde fotoğraflarını stüdyo yerine dış mekanlarda çekinmek istediklerini belirterek, şöyle devam etti:
     Dünya evine giren çiftler, kendileri için önemli olan fotoğraflarını artık klasik hale gelen stüdyolarda çekinmek istemiyor, bunun yerine daha doğal ortamları tercih ediyor. Bizler de en mutlu günlerinde çiftlerimizin isteklerine cevap veriyoruz. Gelin ve damatların taleplerine göre, Şehzadeler Geziyolu, Yalıboyu Evleri, Harşena Kalesi ve Borabay Gölü gibi tarihi ve doğal güzellikleri olan mekanlarda çekim yapıyoruz.
     Çınarcı, yaklaşık 50 farklı mekanda çekim yaptıklarını vurgulayarak, dış mekanlarda yapılan çekimlerin daha kaliteli ve güzel olduğunu, zenginlik içeren görsellerin ortaya çıktığını sözlerine ekledi.
     Şehzadeler Geziyolunda ve Yalıboyu Evleri çevresinde fotoğraf çekinen İbrahim ve Tuğba Tekin çifti, kendileri için özel olan günlerini daha unutulmaz bir hale getirmek için stüdyo yerine dış mekanları tercih ettiklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Cihan Okur
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Amasyada düğün fotoğrafları tarihi ve doğal Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER