Anadolu Ajansı 2012 Yıllığı

Anadolu Ajansı 2012 Yıllığı -Denizli Valisi Demir: -AAnın son 1,5 yıl içerisinde büyük bir atılım içerisinde olduğuna şahitlik ediyoruz


DENİZLİ (A.A) - Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Anadolu Ajansının (AA) son 1,5 yılda büyük bir atılım içinde olduğuna şahitlik ettiklerini söyledi.
     AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürkün mektubu eşliğinde kendisine sunulan Yıllık 2012yi inceleyen Vali Demir, ortaya konulan çalışmayı çok beğendiğini belirtti.
     AAnın habercilik anlamında Türkiyede olduğu gibi yurt dışında da büyük bir sıçrama yaşadığını ifade eden Demir, AAnın son 1,5 yıl içerisinde büyük bir atılım içerisinde olduğuna şahitlik ediyoruz. Balkanlar ve Kafkaslarda kurduğu bölge müdürlükleri ile oranın dillerinde haber üretimi başlatan AA, Kahirede kurduğu Ortadoğu Bölge Müdürlüğü vasıtasıyla bölgeden en doğru bilgileri almamızı sağlayacak dedi.
     Denizli Valisi Abdülkadir Demir, 2012 yılına damga vuran olaylar ile fotoğrafların yer aldığı yıllık dolayısıyla Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk ile çalışmada emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Zeynep Hoşgörür
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 2012 Yıllığı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER