Karnesini 10 yıl sonra aldı

Karnesini 10 yıl sonra aldı -Ağrıda Naci Gökçe Lisesinden 2003 yılında mezun olan kaymakam adayı Murat Irğat, düzenlenen törenle karne ve takdir belgesini aldı


AĞRI (A.A) - Ağrıda Naci Gökçe Lisesinden 10 yıl önce mezun olan kaymakam adayı Murat Irğat, düzenlenen törenle karne ve takdir belgesini aldı.
     Naci Gökçe Lisesinde düzenlenen karne törenine, Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, valilikte staj yapan kaymakam adayı Irğat ile öğrenciler katıldı.
     Vali Tekinarslan, törende, okuldan 10 yıl önce mezun olan ve o dönemde karnesini alamayan Kaymakam Adayı Murat Irğata karne ve takdir belgesini verdi.
     Kaymakam adayı Irğat, gazetecilere yaptığı açıklamada, yıllar sonra karne almanın heyecanını yaşadığını belirterek, geçmişten kalan bir eksikliği tamamladığını söyledi. Naci Gökçe Lisesinden 2003 yılında mezun olan Irğat, şunları kaydetti:
     Yabancı dil ağırlıklı bölümden mezun oldum. Kendim yatılı okudum burada, 4 yıl boyunca. Bu süre zarfında değişik sıkıntılar çektik. Ama özellikle takdir aldığım bu karneyi, o zaman alamama nedenim yaklaşık bir ay önce izin alıp sınava çalışmak için ilçeye gitmiştim. Karne için tabii haliyle tekrar gelememiştim. O dönemde de arkadaşlar takdir aldığımı söylemişlerdi. Şimdi okul müdürümüz, eski öğretmenlerimiz karneyi buldular. Karnemi sayın valimizin elinden almak güzel bir duygu. Bana şimdi bir karne sevinci yaşattılar. 10 yıl sonra bu karneyi almak nasip oldu. Gerçekten çok mutluyum.
    
     Muhabir: Metin Göktekin / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Karnesini 10 yıl sonra aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER