Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -Edirne Belediye Başkanı Sedefçi, AAnın kuruluş yıl dönümünü billboardlara astırdığı mesajla kutladı


EDİRNE (A.A) - Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Anadolu Ajansının (AA) kuruluşunun 93üncü yıl dönümünü, kentin çeşitli yerlerindeki billboardlara astırdığı mesajla kutladı.
     Sedefçinin billboardlardaki mesajında, AAnın kuruluşundan bugüne etik, tarafsız ve hızlı habercilik ilkesinden ayrılmadan Türkiyenin sesini dünyaya, dünyanın sesini de Türkiyeye duyurduğu belirtildi.
     AAnın Edirnenin tanıtımında da büyük rol üstlendiği kaydedilen mesajda, Mustafa Kemal Atatürkün direktifiyle kurulan Anadolu Ajansı her geçen gün, büyümesini, gelişmesini devam ettirerek, dünya haber ajansları arasındaki yerini aldı. Edirnemizin tanıtımında da büyük katkıları olan AAnın 93. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun ifadeleri kullanıldı.
    
     -Ülkemizin sesi AA-
    
     Sedefçi, ayrıca Edirne Bölge Müdürlüğüne gönderdiği kutlama mesajında da AAnın güvenilir habercilik anlayışını başarıyla temsil ederek, kamuoyunu aydınlattığını bildirdi.
     AAnın Türkiyenin sesi olduğuna vurgu yapan Sedefçi, şunları kaydetti:
     Ülkemizin sesi olan Anadolu Ajansının daha nice yıllar, doğru ve objektif habercilik anlayışı ile kamuoyunu bilgilendirmede önemli rol alacağına inanıyorum. Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olan gazetecilerin, Türkiyede ve dünyada meydana gelen her türlü olayı yaşadığı topluma haber vermek suretiyle bilgilendirme ve aydınlatma adına gece gündüz demeden görev yapmaları, her türlü takdirin üzerindedir.
     Bu bağlamda doğru, tarafsız ve hızlı habercilik anlayışı temelinde başarıyla yerine getirdiğine inandığım ajansınızın tüm çalışanlarının bu özel gününü kutlar, başarılar dilerim.
    
     Muhabir: Salih Baran
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER