Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -Yakutiye Belediye Başkanı Korkut: 93 yıllık ömrüyle Anadolu Ajansı ayrı bir yere sahiptir


ERZURUM (A.A) - Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, 93 yıllık geçmişiyle Anadolu Ajansının ayrı bir yere sahip olduğunu bildirdi.
     Korkut, Anadolu Ajansının 93. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, 6 Nisan 1920de kurulan Anadolu Ajansının 93üncü kuruluş yıl dönümünü kutladığını anımsattı.
     TBMMnin çıkardığı ilk yasaları duyuran, Milli Mücadelenin her aşamasına tanıklık eden Anadolu Ajansına nice yıllar dileyen Korkut, şunları kaydetti:
     Anadolu Ajansının Genel Müdüründen en ücra köşede görev yapan bütün çalışanlarına kadar böylesine bir kuruluşta görev yaptıkları için kutluyorum. Haber ajansları önemli bir yere sahiptir. 93 yıllık ömrüyle Anadolu Ajansı ise ayrı bir yere sahiptir. Türkiye Cumhuriyetinin neredeyse her dönemini, zor yıllarını, gelişiminin yakın tanıklığını yapmış olan Anadolu Ajansının kuruluş yıl dönümü nedeniyle nice yıllara, nice ülke ve insanımız için güzel haberlere imza atmalarını temenni ediyorum.
     Kurumun Genel Müdürü Kemal Öztürk nezdinde tüm kurum çalışanlarını, özel bir kurumda görev yaptıkları için kutladığını ifade eden Öztürk, Anadolu Ajansının dünyanın her yerinden, özellikle ülkemiz için genelde insanlık için güzel haberlere imza atmasını temenni ediyorum ifadelerine yer verdi.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER