Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -ÇGC Başkanı Esendemir ve ATB Başkanı Çalışkan, kutlama mesajları yayımladı


ADANA (A.A) - Anadolu Ajansının (AA) kuruluşunun 93. yıl dönümü dolayısıyla Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir ve Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Muammer Çalışkan kutlama mesajı yayımladı.
     ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, yazılı açıklamasında, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürkün öncülüğünde kurulan ve günümüzde objektif ve tarafsız haberciliği ile basın-yayın kuruluşlarına örnek olan Anadolu Ajansının kuruluşunun 93. yıl dönümünü kutladı.
     Esendemir, yaygın basına olduğu kadar yerel basına da yazılı ve görsel hizmet veren Anadolu Ajansının bugünlere gelmesinde emeği geçenleri kutlayarak, daha nice başarılı yayın yılları dilediğini kaydetti.
     ATB Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Çalışkan ise Kuruluşunun 93. yılını kutlayan Anadolu Ajansının bugün geldiği nokta; birçok dilde ve ülkede yayın yapan, ülkemizdeki gelişmeleri dünyaya aktaran, dünyadaki gelişmeleri de bizlere duyuran, sunduğu güvenilir haberler ile her geçen gün daha da fazla büyüyüp kurumsallaşan dünya markası olmuş bir kurum konumundadır. Bu kurumun içerisinde bulunan ve ülkemizin gelişimine katkı sağlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor, 93. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Volkan Kaşik
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER