Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -Kırıkkale Valisi Ali Kolat: -Bugün AA sadece ülkemizde değil, dünyadaki birçok ajanslar içerisinde oldukça başarıyla hizmet vermektedir


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Anadolu Ajansının (AA) 93. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Kolat, mesajında, AAnın 1920li yıllarda, bağımsızlık mücadelesinin verildiği bir ortamda, Atatürkün talimatıyla kurulmuş bir ajans olduğunu ifade etti.
     AAnın o dönemlerde de çok zor şartlar altında büyük bir görev üstlendiğini vurgulayan Kolat, şunları kaydetti:
     Cumhuriyetin kuruluşunu takip eden yıllarda ve günümüze gelinceyi kadar kendisine güveni artırarak sürdürmüş ve başarılı çalışmalarını bugüne kadar devam ettirmiştir. Bugün AA sadece ülkemizde değil, dünyadaki birçok ajanslar içerisinde oldukça başarıyla hizmet vermektedir. AA Genel Müdürü Kemal Öztürk başta olmak üzere bütün personelini başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum. İyi günde, kötü günde AA hep milletimizin yanında olmuştur. Bundan sonra da olmaya devam edecektir. Bugüne kadar vefat eden AA yetkililerine Allahtan rahmet, hayatta olanlara da sağlık, sıhhat diliyorum. İlimizdeki hizmetlerden de son derece mutlu olduğumu belirtmek istiyorum.
    
     Muhabir: Fatih Gökmen
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER