Anadolu Ajansı 93. yaşında

Anadolu Ajansı 93. yaşında -Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız: Türkiyedeki en önemli değişimlerden biri olarak Anadolu Ajansını görüyorum. Birçok dilde yaptığı yayınlar, habercilik anlayışı ve ciddi yapılanmasıyla ber


GÜMÜŞHANE (A.A) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiyedeki en önemli değişimlerden biri olarak Anadolu Ajansını gördüğünü belirterek, Birçok dilde yaptığı yayınlar, habercilik anlayışı ve ciddi yapılanmasıyla beraber o da bir dönüşüm yaşıyor dedi.
     Bakan Yıldız, Anadolu Ajansının kuruluşunun 93. yıl dönümü dolayısıyla gazetecilere yaptığı açıklamada, Anadolu Ajansına nice yıllar diledi.
     Anadolu Ajansının, gerek yurt içi, gerekse dışında gittikleri her yerde, bütün ekipleri ve çalışanlarıyla kendilerine refakat ettiğini dile getiren Yıldız, Türkiyedeki en önemli değişimlerden biri olarak Anadolu Ajansını görüyorum. Birçok dilde yaptığı yayınlar, habercilik anlayışı ve ciddi yapılanmasıyla beraber o da bir dönüşüm yaşıyor. Kamu ve özel sektör de dahil olmak üzere iletişim ağının önemli ve ayrılmaz bir parçası olarak Anadolu Ajansını görüyor ve kuruluş yıl dönümünü kutluyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir / Asena Akçay
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93. yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER