Anadolu Ajansı kermesi yarın açılıyor

Anadolu Ajansı kermesi yarın açılıyor -Bilecikten, Bilecik Bezi ve dokuma el işleri yardımı


BİLECİK (A.A) - Kış geldi... Suriye için bir ekmek, bir battaniye kampanyası kapsamında AA çalışanlarının eşleri tarafından düzenlenen kermes için, Bilecikten Bilecik bezi, el dokuması atkı, eşarp, şal, heybe ve Halk Eğitimi Merkezi eğitmen ve kursiyerlerinin hazırlamış olduğu el emeği göz nuru işlemeler gönderildi.
     Bilecik Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ali Kutlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kermes yapılacağı haberini aldıklarında kursiyerlerle birlikte ufak bir katkı yapma kararı aldıklarını belirtti.
     Kurs eğitmenleriyle birlikte hazırladıkları yardım paketini AA muhabirine teslim eden Kutlu, Bilecik Halk Eğitimi Merkezinde kursiyerlerimiz tarafından dokuma tezgahlarında tamamen el emeği, göz nuruyla dokunan, Bilecike has çizgiler taşıyan, Bilecik Bezi, atkı, şal ve çeşitli ürünleri Suriye için düzenlenecek olan kermese göndermekten büyük gurur duyuyoruz. Onların yanında olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz diye konuştu.
     Öte yandan Bilecikte faaliyet gösteren Limon İnternet Cafe ve Restaurant işletmesinin sahibi Mehmet Fatih Yücel de 6 koli kurabiye yardımında bulundu.
    
     Muhabir: Mesut Tankulu - Muhsin Arslan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı kermesi yarın açılıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER