Anadolu Reklamcılar Derneğinin tanıtımı yapıldı

Anadolu Reklamcılar Derneğinin tanıtımı yapıldı


KAYSERİ (A.A) - Kayseri merkezli kurulan Anadolu Reklamcılar Derneğinin (ARD) tanıtımı yapıldı.
     Gazeteciler Cemiyetinde düzenlenen basın toplantısında konuşan ARD Başkanı Muhittin Özdemir, reklamcıların müşterilerine daha iyi hizmet vermek için tek çatı altında toplandığını söyledi.
     Reklam sektörünün Marmara Bölgesinde ve ağırlıklı olarak da İstanbulda toplanığını belirten Özdemir, Hukuki kuruluş süreci mayıs ayının başında tamamlanarak fiilen hizmet vermeye başlayan derneğimizin kurucu üyeleri, Anadolunun en köklü ve en saygın reklam ajanslarının yöneticilerinden oluşuyor dedi.
     Anadolunun reklam sektöründe zengin bir ticari yapıya sahip olduğunu ifade eden Başkan Özdemir, Derneğimizin kurulması bölgemizde bulunan reklam ajanslarını heyecanlandırdı. Yerel yönetimler ve tüketici dernekleriyle iş birliği içine girmeye hazırız. Bizden bilgi isteyen kuruluşlara da bilgi vermeye hazırız. Bir şehrin gelişmesinde reklamcılar önemli bir yerde bulunuyor. Reklamcılık ve pazarlama alanında paneller düzenleyerek, İstanbul reklamcılığı ile Anadolu reklamcılığı arasındaki farkı kapatacağız diye konuştu.
     (ÇST-TEV)
<< Önceki Haber Anadolu Reklamcılar Derneğinin tanıtımı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER