Ankara Alışveriş Festivali

Ankara Alışveriş Festivali -Shopping Fest kapsamında; Bengü, Gülşen ve Rafet El Roman Başkentlilerle buluştu


ANKARA (A.A) - Ankarada gerçekleştirilen festivaller kapsamında sanatçılar, Bengü, Gülşen ve Rafet El Roman sahne aldı.
     Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen Shopping Fest kapsamında, Bengü, Gülşen ve Rafet El Roman Başkentlilerle buluştu.
     Armadadaki konserde, Bengü Ankaradan İstanbula dönerken geçirdiği trafik kazasında yaralandığını ve korumasının hayatını kaybettiğini belirterek; yaşanan kötü günlere rağmen Başkentte hayranlarıyla birlikte olmanın, onların gözlerindeki ışıltıyı görmenin çok güzel bir duygu olduğunu söyledi.
     Bir İstanbullu olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçeki çok başarılı bulduğunu ifade eden Bengü, Bunun sonucu olarak Ankara son yıllarda çok güzelleşmiş. Benim için Ankara ve Ankara seyircisi de her zaman çok özel olmuştur dedi.
     Bengünün konser vereceği alana akşamın ilk saatlerinden itibaren gelen Ankaralılar, hem yanlarına kadar gelen sanatçıyı yakından görme fırsatı buldular hem de şarkılarına eşlik ettiler. Bengü, konserini izleyenler arasında bulunan engelli genç hayranı Yaprak Karakuş ile özel olarak ilgilenirken, 14 aylık Mine adlı bebeğin sahneye yürüyerek çıkması üzerine Mineyi kucağına alarak bir süre birlikte şarkı söyledi.
     Bengü konserde, Korkma Kalbim, Veda, Kalbi Olan Ağlıyor gibi popüler parçalarının yanı sıra pop müzik hitlerinden oluşan remix şarkılarını da seslendirdi.
     Alışveriş Festivali süresince 15 kişilik pandomimci ateş sihirbazıyla Başkentlilere görsel şov sunan Rus Ateşi de Bengü konseri öncesi Ankaradaki son gösterileriyle izleyenleri büyüledi.
     Alışveriş Festivali ve Büyük Ankara Festivali için Moskovadan geldikleri Başkent Ankarayı ilk kez gördüklerini ve çok beğendiklerini ifade eden Rus Ateşi sihirbazları, Ankarayı ve bize gösterilen ilgiyi asla unutmayacağız. İnanın buradan ayrılmak istemiyoruz ifadesini kullandılar.
    
    
     -Büyük Ankara Festivali-
    
     22 Haziranda başlayan ve bu yıl 5incisi düzenlenen Büyük Ankara Festivali, kapsamında eski Hipodromda düzenlenen konserde, Gülşen ve Rafet El Roman Başkentlilerle buluştu.
     Hayranlarının büyük sevgi gösterileri ile sahneye çıkan Rafet El Roman, seslendirdiği duygu yüklü parçalarla alanda romantik bir hava oluşturdu.
     Gecenin finali ise her yaştan seveni bulunan ve özellikle gençlerin gözdesi olan Gülşen ile gerçekleşti. Hareketli parçalarıyla izleyicilere coşku dolu bir gece yaşatan sanatçı, Başkentte unutulmayacak bir konsere daha imza attı.
     Konserler, havai fişek gösterisi ile son buldu.
    
     Muhabir: Yıldız Aktaş
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Ankara Alışveriş Festivali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER