Ankara Kalkınma Ajansından Güdüle proje desteği

Ankara Kalkınma Ajansından Güdüle proje desteği


ANKARA (A.A) - Ankara Kalkınma Ajansı ile Güdül Kaymakamlığı arasında, Güdül Kirmir Vadisi Çevre Düzenlemesi proje sözleşmesi imzalandı.
     Ankara Kalkınma Ajansından yapılan yazılı açıklamaya göre, 2012 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında, Güdülde bulunan Kirmir Vadisine çevre düzenlemesi öncesi peyzaj çalışmalarını kapsayan proje sözleşmesi, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Asım Balcı ve Güdül Kaymakamı Fatih Acar tarafından imzalandı.
     Projeye verdikleri destekten dolayı Balcıya teşekkür eden Güdül Kaymakamı Acar, hazırlanacak çizimler çerçevesinde Kirmir Vadisine çevre düzenlemesi yapılarak, bölgenin turizm potansiyelinden daha fazla yararlanılır hale getirileceğini belirtti.
     Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Balcı ise Güdül ilçesi için önemli bir projeye destek vermekten dolayı memnun olduklarını kaydederek, proje desteklerinden Ankaranın kırsal ilçelerinin daha fazla yararlanmasını arzu ettiklerini ifade etti. Balcı, proje sonucunda oluşturulacak Kirmir Çayı Vadisi çevre düzenleme planının, ilçe turizmi için çok yararlı olacağına inandıklarını bildirdi.
    
     Muhabir: Hüseyin Demir
     Yayıncı: Zülal Eser
<< Önceki Haber Ankara Kalkınma Ajansından Güdüle proje desteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER