Anneler Günü

Anneler Günü -Muğla Belediye Başkanı Gürün, MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Harmandar ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Çavuşaoğlu Anneler Günü nedeniyle mesaj yayımladı


MUĞLA (A.A) - Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, "Annelerimize yılın her gününde, hak ettikleri saygı, iltifat, sevgi ve güler yüzü fazlasıyla göstermeliyiz" dedi.
     Gürün, mesajında, dünyanın en yüce görevini yerine getiren anneleri hatırlamanın bir günle sınırlanamayacağını belirtti.
     Yeryüzünde bir annenin yavrusuna gösterdiği şefkati, karşılıksız sevgi ve sınırsız özveriyi başka hiçbir yerde bulmanın mümkün olmadığını ifade eden Gürün, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     "Annelerimize yılın her gününde, hak ettikleri saygı, iltifat, sevgi ve güler yüzü fazlasıyla göstermeliyiz. Hiç yılmadan sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Annelerimize karşı gönül borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz. Bu kutsal sorumluluğu üstlenen bütün kadınların Anneler Gününü kutlayarak, Annelerimizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum."
     Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar ise annelerin yılın her günü hatırlanması gerektiğini belirtti.
     Harmandar, mesajında şu göşlere yer verdi:
     "Yetiştirdikleri çalışkan ve erdemli evlatlarla ülkemizin uluslararası düzeyde çağdaş uygarlık seviyesine yükselmesini sağlayan çok kıymetli annelerimizin Anneler Gününü en içten duygularla kutluyorum. Tarih boyunca her zaman fedakarlık timsali olan çok değerli annelerimize en derin saygılarımı sunuyorum."
     AK Parti Muğla Kadın Kolları Başkanı Nurzile Çavuşoğlu, annelerin her gün mutluluğu hak ettiğini belirtti.
     Çavuşoğlu, annelerin sadece bir gün değil, her gün hatırlanması ve kıymetinin bilinmesi gerektiğini ifade ederek, şöyle devam etti:
     "Bizim inanç anlayışımıza göre, annelik dünyanın en yüce, en kutsal vazifelerinden biri. Anneler ise iyiliği en çok hak eden varlıklardır. Sevgili Peygamberimiz, Cennet, annelerin ayakların altındadır diyerek anneliğin ne kadar kutsal olduğunu ifade etmiştir. Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkı asla ödenemez. Bu bakımdan, bu anlamlı günde, annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, onların ilgisine layık olmak hepimiz için asli bir görev olmalıdır."
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER