Anneler Günü

Anneler Günü -Şanlıurfa Jandarma Komutanlığı annelere karanfil hediye etti


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Jandarma Komutanlığı, Anneler Günü nedeniyle annelere karanfil hediye etti.
     İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun ile bazı komutanlar ve askerlerin katılımıyla bir alışveriş merkezinde Anneler Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Annelerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte askerler, ellerini öptükleri annelere, karanfil hediye etti. Çocuklarla da yakından ilgilenen askerler, onlara da bayrak, şeker ve kitap gibi hediyeler verdi.
     Albay Dursun, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, tüm annelerin günün kutlayarak, annelerin haklarının ödenemeyeceğini söyledi.
     Her zaman annelerin dualarını almaya çalıştıklarını belirten Dursun, "Anneler, bizi duasız bırakmadılar, bu hayata hazırladılar, bizlere güç verdiler onlar sayesinde biz bu haldeyiz kendilerini şükranla anıyorum, ellerinden öpüyorum" dedi.
     Oğlunun askerde olduğunu dile getiren Hatice Yılmaz da uygulamadan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, askerlere teşekkür etti.
     Öte yandan Siverek İlçe jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri de gün dolayısıyla yol kontrolleri esnasında durdurdukları araçlardaki kadınlara karanfil hediye etti.
    
     Muhabir: Halil Fidan / Rauf Maltaş
     Yayıncı: Ömer Fansa

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER