Antalyada bıçakla yaralama

Antalyada bıçakla yaralama -Antalyada bir kişi, eşini kaçırdığını iddia ettiği kişiyi bıçakla yaraladı


ANTALYA (A.A) - Antalyada bir kişi, eşini kaçırdığını iddia ettiği kişiyi bıçakla yaraladı.
     Merkez Muratpaşa ilçesi Meltem Mahallesi Dumlupınar Bulvarında Ergün Ç. (46), Burdurdaki cezaevinden izinli olarak çıkan ve Antalyadaki yakınlarını ziyarete gelen Şeref Çyi takip etti. Ergün Ç. ile imza atmak için gittiği Antalya Adliyesinden çıkan Şeref Ç. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ergün Ç, Şeref Çyi bıçakla yaraladı, daha sonra bıçağı yol kenarına atarak kaçtı.
     Vücudunun çeşitli yerlerine bıçak darbesi alan Şeref Ç, 112 Acil Servis ekiplerince ambulansla hastaneye götürüldü. Şeref Ç. polise, kendisini bıçaklayan kişinin Ergün Ç. olduğunu söyledi.
     Polis ekipleri, yaptıkları çalışma sonucunda Ergün Çyi olay yerinin biraz ilerisinde yakaladı. Ergün Ç, olayda kullandığı bıçağı attığı yeri de polislere gösterdi.
     Ergün Çnin polise verdiği ilk ifadede, Şeref Çyi resmi nikahlı eşini kaçırdığı için bıçakla yaraladığını iddia ettiği öğrenildi.
     Bu arada Ergün Çnin yaklaşık 5 yıl önce cezaevinde bulunduğu sırada Şeref Ç. tarafından eşinin kaçırıldığı, bir süre sonra işlediği bir suçtan dolayı cezaevine girdiği, Ergün Çnin ise cezasını tamamlayarak bir süre önce cezaevinden çıktığı belirtildi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyada bıçakla yaralama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER