Antalyada güneşli hava

Antalyada güneşli hava -Türkiyenin büyük bölümünde soğuk ve kar yağışı etkili olmasına rağmen Antalyada yağmurun ardından açan güneşi değerlendiren vatandaşlar, sahil kenarında yürüyüş yaptı, balık tuttu (Fotoğra


ANTALYA (A.A) - Türkiyenin büyük bölümünde soğuk ve kar yağışı etkili olmasına rağmen Antalyada yağmurun ardından açan güneşi değerlendiren vatandaşlar, sahil kenarında yürüyüş yaptı, balık tuttu.
     Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, hava sıcaklığı Antalyada 17 dereceye oldu. Sıcak havayı değerlendiren vatandaşlar, parklarda hoşça vakit geçirdi. Geçtiğimiz günlerde yağışlı havanın etkili olduğu kentte güneşli hava dolayısıyla vatandaşlar sahil kenarlarına ilgi gösterdi. Bazı vatandaşlar, çocuklarıyla yürüyüş yaptı, bazıları da balık tutmayı tercih etti.
     Sahilde balık tutan Kazım Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, havanın çok güzel olması nedeniyle balık tutmak için sahile geldiğini söyledi.
     Doğu bölgelerinde kar olmasına rağmen Antalyada güneş açtığını dile getiren Şahin, Bir akrabam Doğuda yaşıyor ve orada okulların tatil edildiğini söyledi. Bizlerse burada güneşli havada balık tutuyoruz. Antalya gerçekten de cennet dedi.
     Bu arada Antalyada önümüzdeki günlerde güneşli havanın yerini yağışlı havaya bırakacağı ve hafta sonu kuvvetli yağış beklendiği bildirildi.
    
     Muhabir: Okan Özer
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyada güneşli hava Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER