Antalyadaki fuhuş operasyonu

Antalyadaki fuhuş operasyonu -Operasyon bir suç örgütüne yönelik düzenlenen fuhuş operasyonu gözaltına alınan 4ü kadın 11 kişi adliyeye sevk edildi


ANTALYA (A.A) - Antalyada bir suç örgütüne yönelik düzenlenen fuhuş operasyonu kapsamında gözaltına alınan 4ü kadın 11 kişi adliyeye sevk edildi. Gözaltındaki 20 yabancı uyruklu kadının ise sınırdışı edileceği bildirildi.
     Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğinin 1.5 aylık teknik ve fiziki takibin ardından fuhuş yaptırdıkları öne sürülen bir suç örgütüne yönelik Manavgat ve Antalyada düzenlenen operasyonlar kapsamında gözaltına alının 4ü kadın 11 örgüt üyesi, sorgularının ardından Manavgat Adliyesine sevk edildi. Liderliğini M.Enin yaptığı suç örgütünün Manavgat ve Sidedeki 3 otelde konaklattıkları Ukrayna, Rusya, Kırgızistan, Özbekistan ve Gürcistan uyruklu 20 kadına fuhuş yaptırdıkları iddia edildi. Zanlıların ev ve işyerlerinden oluşan 16 ayrı adreste yapılan aramalarda fuhuştan elde edildiği tespit edilen 10 bin lira ele geçirildi.
     Öte yandan operasyon kapsamında gözaltına alının 20 yabancı uyruklu kadının, detaylı sağlık kontrolünün ardından ülkelerine gönderileceği bildirildi.
     Antalya Asayiş Şube Müdürlüğünce Suç örgütü kurmak ve örgüt faaliyetleri kapsamında fuhuş yaptırmak ve Fuhşa yer temin etmek suçlamalarıyla düzenlenen operasyon kapsamında 4ü kadın 11 örgüt üyesi ile fuhuş yapmak amacıyla Türkiyeye getirilen 20 yabancı uyruklu kadın gözaltına alınmıştı.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Antalyadaki fuhuş operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER