Antalya ve Adanadaki fuhuş operasyonu

Antalya ve Adanadaki fuhuş operasyonu -Operasyonda gözaltına alınan 10 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı


ANTALYA (A.A) - Antalya ve Adanada düzenlenen fuhuş operasyonu kapsamında gözaltına alınan 10 zanlı, tutuklandı.
     Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan 10 zanlı, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Örgüt elebaşı Ş.Ş.D. ile S.K. (31), S.C. (32), M.K. (26), U.T. (24), A.T. (32), S.Ş. (36), T.A. (36), S.K. (49) ve U.K. (35) çıkarıldıkları mahkemece "Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve örgüt faaliyetleri kapsamında fuhuş yaptırmak" suçlamasıyla tutuklandı.
     Operasyon kapsamında gözaltına alınan 12 yabancı uyruklu kadının ise sınır dışı edilmek üzere işlemlerinin sürdüğü bildirildi.
     Ahlak Büro Amirliğince 2.5 aylık teknik ve fiziki takibin ardından Antalya ve Adanada eş zamanlı düzenlenen operasyonda fuhuş yaptırdıkları iddia edilen 10 zanlı ile fuhuş yaptıkları öne sürülen 12si yabancı 15 kadın gözaltına alınmıştı.
     Yabancı uyruklu kadınlardan Gürcistan uyruklu K.Knın 7 aylık hamile olduğu tespit edilmişti. Hamileliğinin üçüncü ayına kadar fuhuş yapmaya devam ettiği ileri sürülen K.Knın gözaltına alındıktan sonra yapılan sağlık kontrolünde AIDSli olduğu anlaşılmıştı.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalya ve Adanadaki fuhuş operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER