Antalya yerel basını, bölgedeki meslektaşları ile

Antalya yerel basını, bölgedeki meslektaşları ile buluşuyor


ANTALYA (A.A) - Basın-Yayın ve Enformasyon Antalya İl Müdürlüğünün organizasyonu ile Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz ziyaret edildi.
     Bucak girişinde Bucak Belediyesi Basın Müdürü Alparslan Çatal ve Bucaklı yerel gazeteciler tarafından karşılanan Antalya yerel basın heyeti, yemekte Belediye Başkanı Ayaz ile bir araya geldi.
     Başkan Ayazın eşlik ettiği ziyaret sırasında Antalya basın heyeti, İncirli Han, Susuz Kervansarayı ve Kremna Antik Kenti gibi tarihi mekanların yanı sıra Bucak ekonomisine katkıda bulunan fabrikaları inceledi.
     Kent Ormanında salep ikramının ardından sona eren ziyaret esnasında Ayaz, yerel basına her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Esen Diler, Antalya yerel basını için planladıkları yerel basın gezilerinin ilkini Bucak programıyla gerçekleştirdiklerini söyledi.
     Gezilerin hem Antalya ve çevresinin tanınması hem de Antalyadaki yerel basın mensuplarının yakın çevredeki meslektaşlarıyla tanışıp kaynaşmaları anlamında önemli olduğunu vurgulayan Diler, ziyarette Belediye Başkanı Ayazın ve Bucaktaki kurum ve kuruluşların örnek misafirperverlik gösterdiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalya yerel basını, bölgedeki meslektaşları ile Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER