Ardahan Devlet Hastanesi binasının

Ardahan Devlet Hastanesi binasının çürük olduğu iddiası


ARDAHAN (A.A) - Ardahan Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Gökhan Demiral, Ardahan Devlet Hastanesi binasının depreme dayanıksız olduğu yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
     Demiral, gazetecilere yaptığı açıklamada, kamuoyunda son günlerde Ardahan Devlet Hastanesi binasının depreme dayanıksız inşa edildiği, taşınacağı yönünde iddialar olduğunu anımsattı.
     Böyle bir durumun söz konusu olmadığını vurgulayan Demiral, Bilinmelidir ki Ardahan Devlet Hastanesine taşınma süreci üzerinden yaklaşık 1 yıl geçmiş olup, binanın kesin kabul işlemleri devam etmektedir dedi.
     Sağlık Bakanlığı, TOKİ ve müşavir firmaların yetkililerinin hastanede son incelemelerini gerçekleştirerek durum tespitini belirtir raporlar düzenlediklerini anlatan Demiral, şunları kaydetti:
     Bu raporlara istinaden binada mevcut eksiklerinde giderilmesi şartıyla binanın kesin kabul işlemleri yapılacaktır. Binanın dayanıksızlığıyla ilgili ne TOKİye ne ilgili bakanlığa ne de bize intikal eden herhangi bir bilgi, belge ve bulgu bulunmamaktadır. Söz konusu söylemlerin asılsız iddialardan ibaret olduğunu ifade etmek bir ihtiyaç olmuştur.
    
     Muhabir: Günay Nuh / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ardahan Devlet Hastanesi binasının Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER