Arifiye Meydan çalışmaları

Arifiye Meydan çalışmaları -Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: -Arifiye Meydan çalışmasını hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye Meydan çalışması hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     Arifiye Meydan çalışmalarını inceleyen Toçoğlu, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçudan bilgi aldı.
     Toçoğlu, burada yaptığı konuşmada, Arifiyenin son yıllarda hızlı gelişme gösterdiğini belirterek, Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin her yanında çalışma yürüttüklerini söyledi.
     İlçeleri önemsediklerini, gelişmesine katkı sağlayacak yatırımları hayata geçirdiklerini ifade ederek, Daha önce sözünü verdiğimiz Arifiye Meydan çalışmasını hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 5 bin metrekarelik Arifiye Meydanı çok güzel bir projeye sahip. Yapılan çalışmalar kapsamında meydan zeminini yenileyecek, aydınlatma ve ağaçlandırma çalışmaları gerçekleştireceğiz. Ayrıca bir havuzun da yapıldığı meydanda modern oturma grupları kurulacak. Meydan çalışmasını kısa süre içerisinde tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Arifiye Meydan çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER