Arkadaşı yaralanınca sinir krizi geçirdi

Arkadaşı yaralanınca sinir krizi geçirdi -Konyada arkadaşının, otomobilin çarpması sonucu yaralanması üzerine sinir krizi geçiren genç kızı, polis ve yerde yatan arkadaşı sakinleştirmeye çalıştı


KONYA (A.A) - Konyada arkadaşının, otomobilin çarpması sonucu yaralanması üzerine sinir krizi geçiren genç kızı, polis ve yaralı halde yerde yatan arkadaşı sakinleştirmeye çalıştı.
     Polis, gelen ihbar üzerine gittiği merkez Selçuklu ilçesi Büyük İhsaniye Mahallesi Kazım Karabekir Sokakta, Tuğba Ayı (19) yol kenarında yaralı halde buldu.
     Çağrılan ambulansın gelmesi beklenirken, Tuğba Anın yanındaki kız arkadaşı sinir krizi geçirdi. Genç kızı önce polis, sonra da yaralı halde yerde yatan arkadaşı sakinleştirmeye çalıştı.
     Yaralı Tuğba A, ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, arkadaşı ise güçlükle polis aracına bindirildi.
     Tuğba Anın polise, Muğladan Konyaya gezmek için geldiklerini, tanıştıkları bir kişinin aracına binmek istediği sırada arkadaşının buna karşı çıktığını, bunun üzerine aracın kendisine çarparak kaçtığını söylediği öğrenildi.
     Araç sürücüsünün yakalanması için çalışma başlatıldı.
    
     Muhabir: Ahmet Akbıyık / Murat Aslan
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Arkadaşı yaralanınca sinir krizi geçirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER