ARO ve OTMDden Vali Altıparmaka ziyaret

ARO ve OTMDden Vali Altıparmaka ziyaret


ANTALYA (A.A) - Antalya Rehberler Odası (ARO) ve Otel Teknik Müdürleri ve Yöneticileri Federasyonu (OTMD) yöneticileri ve yönetim kurulu üyeleri, Antalya Valisi Ahmet Altıparmakı makamında ziyaret etti.
     ARO Başkanı Hasan Uysal ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde 22 Haziranda yasalaşan Turist Rehberliği Meslek Kanunu ve meslekle ilgili konular ele alındı.
     Vali Altıparmaka desteklerinden dolayı teşekkür eden Uysal, yasanın değerlendirileceği, ilgili kurumlar ve acentelerin de yer alacağı geniş katılımlı bir toplantı düzenlenmesi konusundaki talepler dile getirildi.
    
     -OTMDnin ziyareti-
    
     Otel Teknik Müdürleri ve Yöneticileri Federasyonu (OTMD) Başkanı Şaban Aydoğmuş da ziyarette federasyonları ve yaptıkları çalışmalar hakkında Vali Altıparmaka bilgi verdi. Altıparmak, ziyarette yaptığı konuşmada, Güvenlik Denetleme Komisyonunun yaptığı hizmetlerden memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Altıparmak, denetlemeler sonucunda ortaya çıkan eksikliklerin giderilmesinin önemli olduğunu vurguladı.
     Ziyarette federasyon yöneticileri, Vali Altıparmaka, bitkisel ve madeni atık yağlara yönelik hazırlanan Yaşam Elinde Projesi hakkında da bilgi vererek destek istedi.
     Başkan Aydoğmuş, ziyarette Vali Altıparmaka Turan Kolakın otel teknolojisi kitabını hediye etti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber ARO ve OTMDden Vali Altıparmaka ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER