ASKONdan Konya Şekere Ödül

ASKONdan Konya Şekere Ödül


KONYA (A.A) - Konya Şeker, Anadolu Aslanları İşadamları Derneğinin (ASKON) tarafından Türk Tarım Sanayi Entegrasyonunda Öncü Şirket Ekonomi Ödülüne layık görüldü.
     ASKON tarafından iki yılda bir düzenlenen Olağan Genel Kurulda verilen Ekonomi ve İletişim Ödülleri Çırağan Sarayında gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu.
     Konya Şeker, Türk Tarım Sanayi Entegrasyonunda Öncü Şirket olarak Ekonomi Ödülünü kazandı. Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, ödülünü Başbakan Recep Tayyip Erdoğannın elinden aldı.
     Toplam 17 ödülünün verildiği törende, diğer ödül alan Konyalı kuruluşlar, Kenzel Mobilya, İdolwin Pen, Nursan Treyler oldu.
     Konuk, yaptığı değerlendirmede, Tarım sektörünün geleceğine yatırım yaparken motivasyonumuzu ve şevkimizi artıracak bu ödül Konya Şeker nezdinde Konyalı üreticilere, ülke çiftçisine verilen bir ödüldür. Onların girişimci ruhuna, onların gerçekleştirdiği yatırımlara verilen bir ödüldür. Bu ödülü onbinlerce üretici ortağımız adına, şahsıma tevdi eden ASKONa temsilcisi olduğum üretici ortaklarımıza yaşattıkları gurur nedeniyle teşekkür ediyorum. Onların verdiği bu ödül daha büyük başarılar, yapılacak çok daha büyük işler konusunda kararlılığımızı arttırmış, cesaretimize cesaret katmıştır dedi.
    
     Yayıncı : Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber ASKONdan Konya Şekere Ödül Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER