ASSİAD üyeleri basın mensuplarıyla bir araya

ASSİAD üyeleri basın mensuplarıyla bir araya geldi


SİVAS (A.A) - Aktif SivasSanayici ve İş Adamları Derneği (ASSİAD) üyeleri, kentte görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.
     Dernek binasında gazetecilerle bir araya gelen ASSİAD Genel Sekreteri Emre Coşkun, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. İş adamlarının ekonomik ve kültürel ufuklarını geliştirici aktiviteler yaptıklarını belirten Coşkun, bu bağlamda dernek bünyesinde meslek grupları oluşturduklarını kaydetti.
     Genç iş adamlarına yönelik Genç ASSİAD ve ASSİAD Adrenalin adında 2 meslek komisyonu oluşturduklarını dile getiren Coşkun, şunları kaydetti:
     Genç ASSİAD, üyelerimizin ekonomik ufuklarını geliştirici, ASSİAD Adrenalin ise iş adamlarımızın kültürel ve sosyal ufuklarını geliştirici faaliyetler yapmayı amaç edinmiştir. Hedefimiz, Genç ASSİAD olarak yurt içi ve yurt dışı gezileri düzenlemek, daha dinamik ve aktif iş adamlarını bünyemizde bulundurmak. ASSİAD Adrenalin olarak hedefimiz ise iş adamlarımızı ticari stres ve problemlerinden uzaklaştırmak, sosyal, kültürel açıdan ufuk açıcı programlar düzenlemektir.
     ASSİAD Adrenalinin ilk programını Darendede rafting yaparak gerçekleştirdiklerini ifade eden Coşkun, önümüzdeki günlerde ise yamaç paraşütü ve atlı safari programları düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber ASSİAD üyeleri basın mensuplarıyla bir araya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER