Atakum Belediye Başkanı Burma:

Atakum Belediye Başkanı Burma: -CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ilçemizde temel atma törenlerine ve açılışlara katılacak


SAMSUN (A.A) - Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun cumartesi günü Samsuna geleceğini belirterek, Genel Başkanımız ilçemizde temel atma törenlerine ve açılışlara katılacak dedi.
     Burma, CHP İl Başkanı Mehmet Atalay ve CHP ilçe başkanlarıyla Cumartesi günü açılışı yapılacak Çakırlar Korusunda basın toplantısı düzenledi.
     Burada konuşan Burma, 6 Ekim Cumartesi günü Samsuna CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun gelerek Çakırlar Korusunu hizmete açacağını söyledi.
     Mimar Sinan Mahallesi Cağaloğlu Caddesi üzerinde planlanan Atakum Kültür Merkezinin 6 Ekim Cumartesi günü saat 14.00da temel atma töreninin gerçekleşeceğini belirten Burma, aynı gün 15.00da Altınkum Çok Amaçlı Sosyal Tesislerinin açılışını ve 15.30da ise Çakırlar Orman Korusunun hizmet açılacağını ifade etti.
     Çakırlar Orman Korusunun Orman ve Su İşleri Bakanlığına bağlı yaklaşık 400 dönümlük bir arazi olduğunu belirten Başkan Burma, Bu ormanın derinliklerini önceden kullanamıyorduk. Burası Türkiyede sayılı 10 subasar ormanından birisi. Bu kadar yakınımızda Türkiyede az bulunan önemli bir alanın Samsunlulara kazandırılması önemliydi. Burası projenin birinci aşamasıdır. Birinci aşama projemizde 1 kilometrelik ahşap yürüme parkuru var. Burası 4 mevsim güzel bir duruma geldi diye konuştu.
    
     Muhabir: İlyas Gün
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Atakum Belediye Başkanı Burma: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER