Atıcılık: Havalı Tabanca Kış Kupası

Atıcılık: Havalı Tabanca Kış Kupası -Rekortmen sporcular ödüllendirildi -Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Kabakçı: Yıldız kızlar takımımız 1047 puanla Türkiye birinciliğinin yanı sıra Türkiye rekoru kırdı


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Antalyanın Kemer ilçesinde düzenlenen Havalı Tabanca Kış Kupasında, yıldız kızlarda Türkiye rekoru kırarak birincilik elde eden Kahramanmaraşsporcular ödüllendirildi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, sporcularla birlikte düzenlendiği basın toplantısında, Atıcılık Olimpik Sporcu Yetiştirme Merkezi olarak Antalyadaki müsabakalara, genç erkekler, genç kızlar ve yıldız kızlar olmak üzere 3 kategoride katıldıklarını söyledi.
     Merkezin 2 yıl önce kurulduğunu ve kısa sürede önemli başarılar elde ettiklerini vurgulayan Kabakçı, şunları kaydetti:
     Antalyada düzenlenen yarışmada Ayşegül Bağrıaçık, Seçil Kayıran ve Beyza Gülerden oluşan yıldız kızlar takımımız 1047 puanla Türkiye birinciliğinin yanı sıra Türkiye rekoru kırdı. Bunun yanında aynı yarışmada genç kızlar kategorisinde Ayşegül Bağrıaçık ikinci, Sonay Aydoğar, Büşra Evrensel ve Ruveyda Gülerden oluşan genç kızlar takımımız da ikincilik elde etti.
     Kabakçı, genç sporcuların aldığı başarının Kahramanmaraş adına kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.
     Konuşmaların ardından, dereceye giren sporculara çeşitli hediyeler verildi.
    
     Muhabir: İzzet Mazı / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Atıcılık: Havalı Tabanca Kış Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER