Atık su arıtma tesisi

Atık su arıtma tesisi -Gümüşhane Belediye Başkanı Canlı: Hayata geçireceğimiz proje ile ilimizin göz bebeği olan Harşit Çayı temiz bir yapıya kavuşacak


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, hayata geçirilecek atık su arıtma tesisi ve ek kolektör hattı ile ilin göz bebeği olan Harşit Çayının temiz bir yapıya kavuşacağını bildirdi.
     Canlı, yaptığı yazılı açıklamada 7 milyon 21 bin liraya ihalesi yapılan ve 500 günde tamamlanacak olan proje ile ilin atık su sorununun çözüme kavuşturulacağını belirtti.
     Canlı, şunları kaydetti:
     Gümüşhane Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz projelerimiz ile çevre konusunda çok ciddi mesafeler kat ediyoruz. Çevreye karşı duyarlı bir belediye olarak bu projemizi hayata geçiriyoruz. İhalesi yapılıp sözleşmesi imzalanan ve en yakın zamanda yapımına başlanacak olan atık su arıtma tesisi sayesinde ilimiz daha sağlıklı ve daha temiz bir hal alacaktır. Bu projemiz ile Gümüşhanenin göz bebeği olan Harşit Çayı daha temiz bir yapıya kavuşacak. Arıtma tesisinin yapılması şehrimiz ve çevremiz için büyük önem taşımaktadır. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Atık su arıtma tesisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER