ATSOda görev paylaşımı yapıldı

ATSOda görev paylaşımı yapıldı -ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Budak: -"Antalya için çalışmaya devam edeceğiz, Antalyanın her derdine çözüm arayacağız"


ANTALYA (A.A) - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) yeni yönetim kurulu devir teslim töreninde konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, "Antalya için çalışmaya devam edeceğiz, Antalyanın her derdine çözüm arayacağız" dedi.
     ATSOda seçimin ardından yeni yönetim kurulu seçildi. ATSO başkan yardımcılıklarına Mustafa Yılmaz ve Davut Çetin, sayman üyeliğe ise Hüseyin Barut getirildi. ATSO Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda önceki yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla devir-teslim töreni düzenlendi.
     Törende konuşan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, seçim rekabetini geride bırakarak birlikte ATSO ve Antalya için çalışacaklarını söyledi. Antalya kamuoyu ve iş dünyasının ATSOdan beklentilerinin çok yüksek olduğunu belirten Budak, şöyle konuştu:
     "Toplum işadamlarından, odalardan her alanda, her konuda çözüm ve katkı bekliyor. Üyelerimiz sektörel sorunların çözümünü beklerken, Antalya kamuoyu, Antalyanın daha hızlı kalkınmasından tutun imar planlarına kadar her konuda bizden proje ve hizmet bekliyor. Bir bakıma toplum, siyasetin yeterince çözüm üretmediği her konuda bizim devreye girmemizi bekliyor. Antalya için çalışmaya devam edeceğiz, Antalyanın her derdine çözüm arayacağız."
     Budak, her işadamının Antalyaya hizmet yükümlülüğü olduğuna dikkati çekerek ATSO ve Antalyaya hizmet etmenin yalnızca makam ve unvanla olmadığını, her işadamının kente hizmet etmesi gerektiğini anlattı.
     ATSOya geçmişten bugüne binlerce Antalyalı işadamının büyük fedakarlıklarla hizmet ettiğini ve her gelenin çıtayı yukarıya taşıdığına değinen Budak, "Seçimler için bayrak yarışı denir ama ben bu lafı sevmiyorum. Burada yaptıklarımız yarıştan çok hizmet aşkıdır. Tıpkı bugüne kadar görev yapan tüm yönetim kurulu üyelerimiz gibi yeni yönetim kurulumuz da o aşkla çalışacaklar. Antalyanın özel sektörünü temsil etmenin sorumluluğuyla çalışmaya devam edeceğiz. Hep birlikte Antalyayı daha ileri götürmeyi ve ülkemize daha fazla katkı sağlamaya çalışacağız" diye konuştu.
     Budak, önceki yönetimde görev yapanlara teşekkür ederek, toplantıya katılan Güray Parlak, Adnan Vücudi Özen, Ali Kıvrak, Mızrap Cihangir Deniz, Faruk Sayın ve Ali Pekere plaket verdi.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber ATSOda görev paylaşımı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER