AÜ ile Emniyet Müdürlüğü arasında

AÜ ile Emniyet Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı


ESKİŞEHİR (A.A) - Anadolu Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Davut Aydın ile İl Emniyet Müdürü Vekili Mustafa Bayram, "Bilimsel Araştırma ve Eğitim İş Birliği" protokolünü imzaladı.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, suç ve suçlularla mücadelede, sadece polisiye tedbirlerin yeterli olmadığı, yaşanan bireysel ve toplumsal olayların sosyal, siyasal, ekonomik ve diğer sebeplerinin de bilimsel olarak analiz edilmesi gerektiği belirtildi.
     Hızla gelişen teknolojinin içselleştirilerek, araç gereç ve yöntemlerini kullanmanın hedeflendiği bildirilen açıklamada, "Eskişehir Emniyet Müdürlüğü, dünyada ortaya çıkan gelişmelere paralel olarak vatandaşımızın değişen beklentilerine cevap vermek için sürekli kendini yenilemiş, başta Anadolu Üniversitesi olmak üzere ilimizdeki üniversitelerle iş birliği içerisinde hizmetlerini sürdürmeye özen göstermiştir. Bu çerçevede, Anadolu Üniversitesi ile Eskişehir Emniyet Müdürlüğü arasındaki işbirliği çalışmalarının bir protokole bağlanarak kurumsallaşması amaçlanmaktadır" ifadelerine yer verildi.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber AÜ ile Emniyet Müdürlüğü arasında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER