Avanos yaz futbol okuluna yoğun ilgi

Avanos yaz futbol okuluna yoğun ilgi


NEVŞEHİR (A.A) - Avanosspor Kulübü 2012 dönemi yaz futbol okullarına ilginin yoğun olmasından dolayı kontenjanlar 55 sporcu ile sınırlandırıldı.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne ait çim sahada 55 minik sporcu, 2 antrenör eşliğinde 2 ayrı grup halinde çalışmalarına devam ediyor.
     Kulüp antrenörü Mustafa Seklem yaptığı açıklamada, çalışmalarının haftanın 3 günü devam ettiğini ve bu yıl geçen yıla oranlar talebin oldukça fazla olduğunu, bundan dolayı da öğrenci sayısını 55 ile sınırlandırdıklarını söyledi.
     İki hoca ile ancak bu kadar öğrenciye yararlı olabileceklerini hesaplayarak kayıtları sona erdirdiklerini belirten Seklem, Eğer kayıtlara devam etseydik sayı çok fazla olacaktı. Sayı her yıl bir önceki yıla göre daha da artıyor. Bunda ailelerin bilinçlenmesinin çok etkisi var dedi.
     Yaz okuluna gelen sporculara, futbolun temeli olan kuralları öğrettiklerini kaydeden Seklem, okulda futbolla ilgili hem taktik hem de teknik bilgiler aktardıklarını, çocuklara günde 90 dakika eğitim verdiklerini ifade etti.
     Seklem, çocukların burada sadece futbolu değil sosyal ortamı paylaşmayı da öğrendiğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Avanos yaz futbol okuluna yoğun ilgi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER