Avrupa basketbolunun kalbi İstanbulda atıyor

Avrupa basketbolunun kalbi İstanbulda atıyor -Avrupanın kulüpler bazında en büyük basketbol organizasyonu olan THY Avrupa Liginde Dörtlü Final maçları yarın Sinan Erdem Spor Salonunda başlayacak -Dörtlü Finalin ilk gününde CSKA


İSTANBUL (A.A) - Avrupanın kulüpler bazında en büyük basketbol organizasyonu THY Avrupa Liginin Dörtlü Finali yarın İstanbulda başlayacak.
     Sezon boyunca takımlar kıyasıya bir mücadeleye girerken, Dörtlü Finalde mücadele etme hakkını Yunanistanın Panathinaikos ve Olympiakos takımlarıyla, Rus CSKA Moskova ve İspanyol Barcelona Regal ekipleri elde etmişti.
     Sinan Erdem Spor Salonunda organize edilecek Dörtlü Finalin ilk gününde yarın CSKA Moskova-Panathinaikos ve Olympiakos-Barcelona Regal maçları oynanacak.
     Yarınki mücadeleyi kazanan ekipler, 13 Mayıs Pazar günü finalde oynama hakkına kavuşacak.
    
     -Günün ilk maçı CSKA Moskova-Panathinaikos olacak-
    
     THY Avrupa Ligi Dörtlü Finalinde günün ilk maçında CSKA Moskova ile Panathinaikos karşı karşıya gelecek.
     İki takım arasındaki mücadele saat 18.00de başlayacak. Bu sezon ortaya koyduğu performansla kupanın favorisi gösterilen Rus devi CSKA Moskova ile Yunanistanın önemli basketbol takımlarından Panathinaikos, final için müthiş bir mücadelenin içine girecek.
    
     -İkinci maç Olympiakos-Barcelona Regal-
    
     CSKA Moskova-Panathinaikos maçının ardından basketbolseverlerin heyecanı Olympiakos-Barcelona Regal maçıyla sürecek.
     Sinan Erdem Spor Salonunda yaşanacak basketbol şöleninde Olympiakos ile Barcelona Regal, saat 21.00de finale kalmak için ter dökecek.
    
     -Güvenlik tedbirleri üst düzeyde olacak-
    
     THY Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonu boyunca güvenlik önlemleri de üst düzeyde olacak.
     Emniyet güçleri özellikle iki Yunan takımı Panathinaikos ile Olympiakos taraftarları arasında yaşanabilecek olaylara karşı özel önlemler aldı. Alınan önlemlere göre farklı takımların taraftarları karşı karşıya gelmeyecek. Takımların antrenmanlara, maçlara gidiş geliş güzergahları da farklı olacak.
     Bu arada maçlarda bin 500 polisin görev alacağı bildirildi. Emniyet güçleri, şiddete bulaşan taraftarları tutuklayıp, ertesi gün sınır dışı edebilecek.
    
     -650yi aşkın medya mensubu akredite oldu-
    
     Dörtlü Finale 650yi aşkın medya mensubunun akredite olduğu açıklandı.
     Dörtlü Finale 30 farklı ülkeden 650yi aşkın medya mensubunun akreditasyon için başvurduğu ve bunların 300den fazlasının muhabir olduğu ifade edildi.
    
     -Final maçı pazar günü-
    
     THY Avrupa Ligi Dörtlü Finalinde şampiyonluk heyecanı ise 13 Mayıs Pazar günü yaşanacak.
     Yarınki maçlarda rakiplerine üstünlük sağlayacak takımlar finalde karşı karşıya gelecek. Yarının mağlup ekipleri ise hafta sonunda üçüncülük için karşı karşıya gelecek.
     13 Mayıs Pazar günü üçüncülük maçı saat 18.00de, final mücadelesi ise saat 21.00de oynanacak.
     (ED-ÇET-KAF)
<< Önceki Haber Avrupa basketbolunun kalbi İstanbulda atıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER