Diyarbakırspor Basın Sözcüsü Kenan Aksu:

Diyarbakırspor Basın Sözcüsü Kenan Aksu: Pendikspor maçı bilet fiyatını 2 liraya indirdik


DİYARBAKIR (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Diyarbakırsporun Basın Sözcüsü Kenan Aksu, pazar günü oynayacakları Pendikspor maçında taraftar desteğini artırmak için bilet fiyatını 2 liraya indirdiklerini söyledi.
     Aksu, yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda oynadıkları Ofspor maçında takımının çok iyi oyun sergilemesine rağmen hakem hatası nedeniyle galibiyete ulaşamadıklarını ifade etti.
     Pazar günü saat 15.30da Diyarbakır Atatürk Stadında Pendiksporu ağırlayacaklarını, kümede kalma mücadelesi verdikleri için bu maçın kendileri için büyük önem taşıdığını bildiren Aksu, Pendikspor maçından galibiyetle ayrılmaları halinde büyük avantaj elde edeceklerini kaydetti. kendilerini için adeta kader maçı niteliğinde olan Pendikspor maçından 3 puanla ayrılabilmeleri için taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu dile getiren Aksu, şöyle konuştu:
     Büyükten küçüğüne kadar tüm Diyarbakırlıları pazar günkü Pendikspor maçında takımı desteklemek üzere maça davet ediyoruz. Özellikle bayanlarımıza büyük ihtiyacımız var. Eşlerini ve çocuklarını alarak maça gelmelerini istiyoruz. Stadın bir bölümünü bayanlar için ayırmayı planlıyoruz. Diyarbakırlılar pazar günü pikniğe gitmesin maça gelsin. Çünkü ligin tamamlanmasına 2 maç kaldı. Pendikspor maçı sahamızda oynayacağımız ligin son maçı olacak. Bu nedenle tüm yöneticilerinden sivil toplum örgütlerine kadar herkesi maça bekliyoruz. Bu yılki maçlarımıza taraftarımız beklenen düzeyde ilgi göstermedi. Ancak bu son maçta taraftarın büyük ilgi göstereceğini düşünüyoruz. Bu nedenle Pendikspor maçı bilet fiyatını 2 liraya indirdik.
     Pendikspor çok iyi mücadele eden bir takım ancak bizim galibiyete daha çok ihtiyacımız var. Centilmenlik içinde geçecek maç sonucunda inşallah kazanan taraf biz olacağız.
     Aksu, Ofspor maçında kırmızı kart gören İrfan dışında eksik oyuncularının bulunmadığını da belirterek, Oyuncularımızın antrenmandaki hırsı ile geçen hafta Ofspor maçında ortaya koyduğu mücadele Pendikspor maçı öncesi bizi umutlandırıyor dedi.
     (ÖZ-İC)
<< Önceki Haber Diyarbakırspor Basın Sözcüsü Kenan Aksu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER