Aydında otomobilin nehre düşmesi

Aydında otomobilin nehre düşmesi -Menderes Nehrine düştükleri tahmin edilen Arslan Ailesini arama çalışmaları devam ediyor -Kaymakam Demirezer: -Aramalar daha kalabalık bir ekiple sürdürülecek -Menderesin en yüksek zama


AYDIN (A.A) - Söke ilçesinde, otomobille Menderes Nehrine düştükleri tahmin edilen 4 kişilik Arslan Ailesini bulmak için nehirdeki arama çalışmaları devam ediyor.
     Çalışmaları izlemek üzere olay yerine gelen Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer, emniyet yetkililerinden bilgi aldı, kamera görüntülerini izledi.
     Olay yerine gelen Arslan ailesinin yakınları ile görüşerek teselli etmeye çalışan Demirezer, gazetecilere yaptığı açıklamada çalışmalara yardımcı olması için Aydın İl Afet Müdürlüğünden takviye ekip istediklerini belirtti.
     Kaymakam Demirezer, şunları söyledi:
     Aramalar daha kalabalık bir ekiple sürdürülecek. Sulama birliğinin kamerasındaki bulgu değerlendirilerek Menderes Nehrinde aramalar sürdürülecek. Polis ve jandarma da gerekli hassasiyeti gösterdi, araştırmaları yapıyor. Menderesin en yüksek zamanı ve su tamamen bulanık. Sudaki görüş mesafesinin düşük olmasına rağmen çalışmalar sürdürülüyor.
    
     -Nehir kenarında bir aracın izleri var
    
     Öte yandan bölgede faaliyet gösteren sulama birliğinin güvenlik kamerası kayıtlarında, geçen Pazar günü saat 19.30 sıralarında bir aracın köprüye yaklaştığı sırada yolun dışına çıkarak suya düştüğü görülüyor.
     Kamera görüntülerine göre aracın nehre uçtuğu düşünülen alanda inceleme yapan jandarma ekipleri, tekerlek izleri ve jant parçalarına rastladı.
     Arama faaliyetini yürüten ekipler ise Menderes Nehrindeki suyun bulanık olması nedeniyle çalışmaları güçlükle yürütülebiliyor.
     Yetkililer, aracın nehir boyunca sürüklenerek uzak bir noktaya gitmiş olabileceğini belirtti.
    
     -Ailenin Didimdeki son görüntüleri
    
     Öte yandan Arslan Ailesinin son kez Didim Belediye Çay Bahçesinde kredi kartı kullandığının tespiti üzerine güvenlik kameraları incelemeye alındı.
     Kayıtlarda ailenin pazar günü saat 17.40ta Didim Altınkum Yalı caddesinde bulunan Belediye Çay Bahçesine giriş yaptıkları, saat 18.26da ise mekandan ayrıldıkları gözleniyor.
     Görüntülerde Mehmet Arslanın lavaboya gidişi, sipariş verişi de bulunuyor.
     Sökede toptan gıda pazarlama işi yapan Mehmet Arslan (38) ve eşi Necla (35) ile çocukları İrem (11) ve Eyüp Arslandan (7) üç gündür haber alamayan yakınlarının polise başvurması üzerine yapılan incelemede bir otomobilin Menderes Nehrindeki köprüden düştüğü belirlenmiş ve nehirde arama çalışması başlatılmıştı.
    
     Muhabir: Gökmen Şireci - Muzaffer Yavaşoğlu / Tolga Albay
     Yayıncı: Ömer Erim Baştimar
<< Önceki Haber Aydında otomobilin nehre düşmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER