Aydos Kültür, Sanat ve Gençlik Festivali

Aydos Kültür, Sanat ve Gençlik Festivali sona erdi


İSTANBUL (A.A) - Aydos Kültür, Sanat ve Gençlik Festivali sona erdi.
     Sultanbeyli Belediyesinden yapılan açıklamada, ilk 2 gününde, Kutsi, Grup Laçin, Murat Göğebakan, Grup Maviler, Grup Künye, 3üncü gününde ise Gece Yolcuları, Doğaçlama ve Tayfa grubunun festivale konuk olduğu, festivalin 4üncü ve son gününde önce Grup Silent Room, ardından Cihan Yıldızın sahne aldığı, son olarak Mustafa Cecelinin verdiği konserle izleyenleri coşturduğu bildirildi.
     Festivalde kapsamında, belediyenin, okulunda, dershanede, sanat kurslarında ve spor müsabakalarında başarılı olan gençleri de ödüllendirdiği belirtildi.
     Ayrıca festivalin son gününde alanı dolduran gençlere hitap eden Belediye Başkanı Hüseyin Keskinin de Biz sizlere yeni fırsatlar sunabilmek için her türlü çalışmayı yapıyoruz. Sizlerin başarısını artırmak adına gayret gösteriyoruz. Sultanbeyli gençliğinin yakaladığı her başarı bizleri fazlasıyla gururlandırmaktadır. Bu bağlamda SBS sınavına giren ve LYS sınavına girecek olan öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum. 2012 yılını Sultanbeyli için Eğitim ve Kültür Yılı ilan ettik şeklinde konuştuğu kaydedildi.
    
     Muhabir: Metin Tokgöz
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber Aydos Kültür, Sanat ve Gençlik Festivali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER