Aziziyede yol yapım çalışmaları

Aziziyede yol yapım çalışmaları


ERZURUM (A.A) - Aziziyede 12 bin 500 metre imar yolu açılarak dolgu malzemesi çekildiği belirtildi.
     Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, yaptığı yazılı açıklamada, Erzurumun konutlaşma açısından gözde mekanları arasında yer alan Aziziyenin büyüyüp geliştiğini ifade etti.
     Belediyenin bu yıl 12 bin 500 metre imar yolu açarak yeni konutlaşma alanları oluşturduğunu belirten Cengiz, ilçenin yarınlarını oluşturmak, her yönüyle örnek ve parmakla gösterilen bir ilçe dizayn etmek için çalıştıklarına dikkati çekti. Cengiz, şunları kaydetti:
     İlçemizin cazibesi her geçen gün artıyor. İlçemizin çehresini değiştirmek, cazibe merkezi haline getirmek yarınlara daha güvenle bakan bir cazibe merkezi oluşturmak için çalışıyoruz. İlçemiz yapılaşma açısından örnek bir ilçe ve yapılaşmanın olduğu mevcut alanlarda yollar çok geniş ve düzenli. Yeni açtığımız yolları da bu plan doğrultusunda 15, 17, 20 ve 25 metre genişliğinde yaparak bu düzeni koruyoruz. Bu yollarla hemşehrilerimiz arsalarına daha rahat bir şekilde ulaşacak ve konutlaşma hız kazanacak. Konutlaşmanın olması, ilçemizin nüfus yoğunluğunun artmasına, gelişmesine ve büyümesine vesile olacaktır.
    
     Muhabir: Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Aziziyede yol yapım çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER