Bademli Belediyesinden 2 bin kişiye iftar

Bademli Belediyesinden 2 bin kişiye iftar


İZMİR (A.A) - Ödemiş ilçesine bağlı Bademli beldesi Belediye Başkanı Selahattin Kundak, iftar verdi.
     İftara AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, İzmir İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem, Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim, il genel meclis üyeleri, kadın ve gençlik kollarının yanı sıra, CHP İlçe Başkanı Mehmet Eriş, belde belediye başkanları, daire amirleri, emniyet güçleri ve vatandaşlar katıldı.
     İftar vakti öncesi Bademli festival alanında kurulan iftar sofralarına oturan yaklaşık 2 bin konuk, Ödemiş Müftüsü Mustafa Bilgiçin duaları ile oruçlarını açtı.
     Bademli Belediyesi ve hayırsever vatandaşların katılımı ile gerçekleşen iftarda konuşan Bademli Belediye Başkanı Selahattin Kundak, ramazan ayında gelenek haline getirdikleri iftarların bir yenisini daha vermekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti.
     Kundak, Biliyoruz ki iftar, asırlardır geleneklerimizde var olan ve bizleri birleştiren en önemli değerlerimizden biridir. Bu sayede ezan vaktiyle birlikte aynı sofranın etrafında biraraya geliyor, aynı hislerle, aynı çorbayı kaşıklıyoruz. Birlik ve beraberliğe, kardeşlik ve dayanışmaya, ilgi ve alakaya, insani güzelliklere hep beraber kapı aralıyoruz. Böyle bir gecede bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz dedi.
     AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık da Hepimiz bu coğrafyada yaşıyoruz. Hepimiz kardeşçe yaşamak istiyoruz. Bunun için de hep birlikte hareket etmeliyiz. Son günlerde yaşananlar İzmirli davranışıyla kötü günde nasıl kenetleneceğimizi göstermiş oldu. Farklılıklarımız bizim zenginliklerimizdir. Kardeşçe yaşamak istiyoruz. Türkler de Kürtler de bilsin ki, Türkiye karışır üniter yapı bozulursa, bu ülke Somali gibi Afganistan gibi olur diye konuştu.
     AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem de güzel bir ortamda, birlik ve beraberliği bir sofrada buluşturan Bademli Belediyesine ve hayırsever vatandaşlara teşekkür etti.
     Muhabir: Dilek Özdemir / Senem Yazıcı
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber Bademli Belediyesinden 2 bin kişiye iftar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER