Balıkesirde trafik kazaları: 3 ölü, 7

Balıkesirde trafik kazaları: 3 ölü, 7 yaralı


BALIKESİR (A.A) - Balıkesirin Gömeç, Edremit ve Burhaniye ilçelerinde meydana gelen 3 trafik kazasında 3 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.
     Alınan bilgiye göre, Kamil Onur Sel (27) idaresindeki 10 H 1100 plakalı otomobil, Edremit ilçesine bağlı Bostancı köyü yakınında şarampole devrildi.
     Kazada ağır yaralanan sürücü Sel ile araçta bulunan Nadir Özcan (21), Hakkı Sel (27), Kübra Karaaslan (21) ve Osman Özçelik (25), sağlık ekiplerince Edremit Devlet Hastanesine kaldırıldı. Nadir Özcan ve Hakkı Sel, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
     Gömeç ilçesinde, Mahir Ersezenin kullandığı 16 Z 0410 plakalı otomobil, Çanakkale-İzmir karayolunun 30. kilometresinde Hacıosmanlar mevkisinde menfez çalışması nedeniyle açılan çukura düştü. Araçta bulunan Mehmet Cebeci (56), olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralanan sürücü Ersezen ile Serkan Topyürek ve Hasan Çelik, Burhaniye Devlet Hastanesine kaldırıldı.
     Burhaniye ilçesine bağlı Pelitköy beldesinde ise kullandığı motosikletten düşerek ağır yaralanan Saffet Topal (43), Burhaniye Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
    
     Muhabir: Hakan Firik
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Balıkesirde trafik kazaları: 3 ölü, 7 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER