Bandırmada, Tır Parkı hizmete girdi

Bandırmada, Tır Parkı hizmete girdi


BALIKESİR (A.A) - Bandırma Belediyesi tarafından yeni terminal yanında Oto Galericiler Sitesi ile yapılan, 38 adet yazıhane ve sosyal tesislerin bulunduğu Tır Parkı, hizmete açıldı.
     Bandırmada nakliye işlemlerinde kullanılan tırların gelişigüzel park etmelerini önlemek amacıyla yapılan yeni parkın açılışı, Belediye Başkanı Sedat Pekel ile Başkan Yardımcıları Dursun Mirza ve Ozan Onur tarafından gerçekleştirildi.
     Pekel, açılışta, bu alanın planlanmasından bu yana yönetim olarak imkanları zorlayıp 3 bin metrekare genişletme yaptıklarını ifade ederek, çevredeki arazilerden yararlanmak için çabalarının devam ettiğini bildirdi.
     Yeni tır parkının hizmete girmesiyle, eski yerinde zorlu koşullarda hizmet vermeye çalışan nakliye firmalarının daha güzel bir çalışma ortamına kavuştuğunu vurgulayan Pekel, Tüm ihtiyaçların giderilmesi için olanaklarımızı en yüksek seviyede tutmaya devam edeceğiz. Bu bölge, zamanla hareketli ve bereketli güzel bir alana dönüşecek. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tır parkı hepimize hayırlı uğurlu olsun dedi.
    
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Bandırmada, Tır Parkı hizmete girdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER