Bandırma Belediye Başkanı Pekel, Ramazan ayı

Bandırma Belediye Başkanı Pekel, Ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayımladı


BALIKESİR (A.A) - Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Pekel, mesajında, birlik, kardeşlik, dayanışma ve paylaşma ayı olarak yaşamda çok farklı bir yeri olan bu kutsal ayın manevi havasından herkesin payına düşeni alması, bu özel anları en güzel biçimde değerlendirme konusunda özel bir çaba harcaması gerektiğini belirtti.
     Sevgi, barış ve kardeşlik dini olan İslamın bu güzellikleri göz ardı edilerek, ne yazık ki, dünyanın pek çok yerinde savaşlar, zulümlerin hiç bitmediğini dile getiren Pekel, şunları kaydetti:
     İnsanlar bir hiç uğruna birbirleriyle kavga ediyor, düşman konumuna geliyor, acımasızca birbirini öldürüyor. Komşumuz Suriyede uzun zamandır yaşanan kaos, Ramazan ayının gelmesiyle yüreğimizi daha fazla burkuyor. Tüm insanlar gibi Suriye halkının da huzur ve barış içinde yaşama hakkı var. Kutsal Ramazan ayının, yaşanan sorunların sona ermesine vesile olmasını diliyorum.
     İbadetlerimizin huzuruyla ruh dünyamıza farklı bir zenginlik kazandıran 11 ayın sultanı Ramazanın tüm insanlık için hayırlar getirmesi dileğiyle başta saygıdeğer Bandırmalı hemşehrilerim olmak üzere ulusumuzun ve tüm Müslümanların Ramazanını kutluyorum.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Bandırma Belediye Başkanı Pekel, Ramazan ayı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER