Bartında bazı yolların araç trafiğine kapatılması

Bartında bazı yolların araç trafiğine kapatılması


BARTIN (A.A) - Belediye Başkanı Cemal Akın, kentte bazı yolların araç trafiğine kapatılması ilgili olarak Karayolları Bölge Müdürlüğünden teknik ekip geleceğini bildirdi.
     Akın, yaptığı yazılı açıklamada, çevre yollarında yapılan trotuvar ve asfaltlama çalışmaları sonrasında, bazı sokakların araç trafiğine kapatılması nedeniyle mağduriyetlerin oluştuğunu belirtti.
     Söz konusu sorunun giderilmesi için Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Toksöz, Belediye Meclis Üyesi Turhan Koç ve Fen İşleri Müdürü Çetin Önder ile birlikte Kastamonuda bulunan Karayolları 15. Bölge Müdürlüğünü ziyaret ettiklerini aktaran Akın, şunları kaydetti:
     Bölge Müdürü Sami Uyara paftalar üzerinde sıkıntılı olan yerler konusunda bilgi verdik. Karayolları Bölge Müdürlüğünden teknik bir ekibin gelerek belediye ekipleri ile birlikte sıkıntı yaşanan bölgelerde inceleme ve tespit talebinde bulundum. Bazı yol girişlerin kapatılması ile ilgili oluşan mağduriyetin giderilebilmesi için teknik ekip gelecek. Sıkıntıların aşılması için yerinde yapılacak incelemelerin faydalı olmasını umuyorum
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Bartında bazı yolların araç trafiğine kapatılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER