Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.

Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güneş: -En iyi öğretmeni yetiştirmek için gayret sarf edeceğiz


BARTIN (A.A) - Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Güneş, En iyi öğretmeni yetiştirmek için gayret sarf edeceğiz dedi.
     Güneş, üniversite konferans salonunda düzenlenen fakültelerinin ikinci kuruluş yıl dönümünü etkinliklerinde yaptığı konuşmada, fakültenin önceki yıl öğretim üyesi alarak yapılanmaya başladığını hatırlattı.
     Bugün gelinen noktada 40 öğretim elemanı ve 5 lisans programı ile eğitim öğretimlerini sürdürdüklerini aktaran Güneş, şöyle konuştu:
     Fakültedeki eğitim ve öğretimi belirli bir niteliğe kavuşturmak için çaba sarf ediyoruz. Öğrencilerimizin yüksek lisans ve doktora yapabilmesi için eğitim bilimleri enstitüsünün kuruluşunu hazırladık. Akademik ve idari personelimiz canla başla bu süreçte yer aldı. Önümüzdeki yıllarda açılması düşünülen Türkçe eğitimi programını ve okul öncesi eğitimi bölümü için çalışmalarımız sürüyor. Araştırma, geliştirme ve yayın konusunda yurt içi ve yurt dışında çok hızlı ilerleme kaydettik. Birçok bilimsel araştırma ve TÜBİTAK projelerimiz var. En iyi öğretmeni yetiştirmek için gayret sarf edeceğiz. Bunu gerçekleştirmek için gerekli donanıma sahip akademik kadromuz vardır.
     Yeni atanan akademik ve idari personelin rozetlerinin takıldığı etkinliğe, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Çetin Semerci, dekan yardımcıları, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.
    
     Muhabir: Kasım Sakallı/Selim Bostancı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER