Başarılı halterciler ödüllendirildi

Başarılı halterciler ödüllendirildi


GAZİANTEP (A.A) - Türkiye Bedensel Engelliler Halter Şampiyonasında Türkiye şampiyonu olan Ali Saki Dokuyucu ve ikinci olan Coşkun Sönmez ödüllendirildi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ömer Faruk Yakar, Nizip Spor Salonunda düzenlenen törende, sporcuların başarısının kendilerini gururlandırdığını söyledi.
     Elde edilen başarının engelliler için yapılan çalışmaların boşa gitmediğini gösterdiğini ifade eden Yakar, Ben bu başarıyı elde eden sporculara ve desteğini esirgemeyen Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz ve Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğana teşekkür ederim dedi.
     Programda daha sonra Sosyal Destek Programı kapsamında yürütülen Spor Engel Tanımaz projesi çerçevesinde okçuluk kursuna katılan kursiyerler ve şampiyon halterciler gösteri sundu.
     Etkinlikte daha sonra derece elde eden halterciler Dokuyucu ve Sönmeze madalyaları verildi.
     Törene, Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Çağrı Demiröz, Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş, Müftü Mustafa Genç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, Nizip Engelliler Derneği Başkanı Abdurrezzak Pamuk ve davetliler katıldı.
    
     Muhabir: İrfan Aydoğdu
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Başarılı halterciler ödüllendirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER