Başbakana örme gül veren engelli kızın

Başbakana örme gül veren engelli kızın akülü araba sevinci -Başbakan Erdoğana Midyattaki mitingde gül hediye eden bedensel engelli Azize, Mardin Valiliğince hediye edilen akülü arabasının mutluluğunu yaşıyor -Azize Akan:


MARDİN (A.A) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğana, Mardinin Midyat ilçesindeki mitingde örme gül hediye eden bedensel engelli Azize Akan (29), Mardin Valisi Turhan Ayvazın hediye ettiği akülü arabasının mutluluğunu yaşıyor.
     Akan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, akülü arabaya kavuşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Akülü araba ile artık yerde dolaşmaktan kurtuldum. Allah, bu akülü arabayı alan Sayın Valimizden razı olsun. Bu hediye ile bana değer verildiğini hissettim dedi.
     Artuklu Üniversitesi Midyat Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümünden mezun olduğunu ifade eden Akan, kimseye muhtaç olmadan çalışabilecek bir iş istediğini belirtti.
     Akan, Sayın Başbakanımızdan Midyat ziyareti sırasında iş istedim. Kendisi de olumlu cevap vermişti. İnşallah bu isteğimi yerine getirir. Çünkü kimseye yük olmadan çalışmak istiyorum. Belki engelli olabilirim ama engelli olmam çalışmamı engelleyemez diye konuştu.
    
     Muhabir: Selahattin Erol / Necdet Doğruyol / Sema Kaplan
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Başbakana örme gül veren engelli kızın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER