Başbakan Erdoğan, Siirtte

Başbakan Erdoğan, Siirtte -Havaalanından otobüsle kent merkezine geçen Başbakan Erdoğan, yol üzerinde bekleyen vatandaşların sorunlarını dinledi


SİİRT (A.A) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Siirt Havaalanından otobüsle kent merkezine geçtiği sırada yol üzerinde bekleyen vatandaşların sorunlarını dinledi.
     Siirt Havaalanından otobüsle kente merkezine geçen Başbakan Erdoğan, Pınarca köyünden geçerken yol üzerinde bekleyen köylülerin yanında durdu. Köylüler, sorunlarını dinleyen Başbakan Erdoğandan ev istedi. Doğuştan özürlü 1 yaşındaki Umut Kıstakın annesi Emine Kıstak, çocuğunu Erdoğana göstererek tedavisi için yardım talep etti.
     Başbakan Erdoğan, Kıstakın tedavisi ve evler için gerekeni yapacaklarını bildirdi.
     Yol boyunca vatandaşlara diş fırçası ve macunu dağıtan Erdoğanın yolunu kesen Bahçelievler mahallesindeki Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri, Başbakan Erdoğanı okullarına davet etti. Eşi Emine Erdoğan ve yanındaki bakanlarla okula giden Erdoğan, yaklaşık 1 saat öğrenci ve yetkililerle görüştü. Lisenin daha ilerisinde bulunan Bahçelievler Alpaslan İlkokulu Bahçesine de giden Başbakan Erdoğan, burada öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
     Daha sonra Erdoğan ve beraberindekiler 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Atatürk Stadyumunda düzenlenen etkinliğe katıldı.
    
     Muhabir: Nail Kadırhan / Nurten Aslan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Başbakan Erdoğan, Siirtte Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER