Başbakan Yardımcısı Arınç, Boluda

Başbakan Yardımcısı Arınç, Boluda -Arınç çifti, Gölcük Tabiat Parkını gezdi -Arınç: Bolu da dünya harikası bir şehir. Tüm insanlarımızın güzel vakit geçirebileceği bir yer. Herkes Gölcükü görmeli (Fotoğraflı-Görüntü


BOLU (A.A) - Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve eşi Münevver Arınç, Boluda bulunan Gölcük Tabiat Parkını gezdi.
     TOBB tarafından düzenlenen Yeni Yüzyılda Medya ve İletişim Arama Konferansına katılmak üzere Boluda bulunan Arınç çifti, sabah saatlerinde kaldıkları Gazelle Resort Otelden ayrılarak Gölcük Tabiat Parkına gitti.
     Bolu Valisi İbrahim Özçimen ve eşi Nezahat Özçimenle Gölcüke gelen Arınç çifti, soğuk hava nedeniyle buz tutan gölün etrafında gezdi. Haftasonu tatili için Boluya gelen turistlerle hatıra fotoğraf çekilen Bülent Arınç ve beraberindekiler daha sonra göl kıyısındaki evde çay molası verdi.
     Arınç ve Özçimen çifti daha sonra Gölcük Gölü kenarında hatıra fotoğrafı çektirdi.
     Arınç, göl kenarında çok güzel bir tesis kurulduğunu belirterek, Baharda ve yaz aylarında çok daha güzel olur. Güzel bir manzara hakim. Ormanlar karla kaplı, insanlar rahat nefes alabiliyor. Tüm vatandaşlarımıza burayı tavsiye ediyorum dedi.
     Gölcük, Bolu civarındaki göllerden yalnızca bir tanesi diyen Arınç, Bolu da dünya harikası bir şehir. Tüm insanlarımızın güzel vakit geçirebileceği bir yer. Herkes Gölcükü görmeli şeklinde konuştu.
    
     -Bolu Türkiyenin turizm markası-
    
     Bolu Valisi Özçimen de Gölcükün, bütün doğallığıyla korunmuş harika bir yer olduğunu anlattı.
     Yurt dışında da benzer yerlerin olduğuna işaret eden Özçimen, Kıyaslama yaptığımızda da Gölcük, çok nadide bir yer. Halkımız da burayı biliyor. O yüzden dış turizme de ağırlık verilmelidiye konuştu.
     Özçimen, Bolunun turizm cenneti olabileceğini vurgulayarak, Burada insanlar rahatlıkla nefes alabilir. Çok özel bir bölgeye sahibiz gerçekten. 130 kadar göl var bölgemizde, hepsi de yeşil ve maviyle sarmaş dolaş. Spor turizmi açısından da önemli merkezlerimiz var. Türkiyenin turizm markası olmak istiyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Zafer Göder - Mehmet Özcan
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Başbakan Yardımcısı Arınç, Boluda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER