Başbakan Yardımcısı Atalay, Afyonkarahisarda:

Başbakan Yardımcısı Atalay, Afyonkarahisarda: -Afyonkarahisar turizm merkezi ve uluslararası alanda bilinen bir yer haline geldi. Zafer Havalimanı da Afyonkarahisar açısından çok önemli. İnşallah dışa açılımı sağlar


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Afyonkarahisarın turizm merkezi ve uluslararası alanda bilinen bir yer haline geldiğini belirterek, Zafer Havalimanı da Afyonkarahisar açısından çok önemli. İnşallah dışa açılımı sağlar dedi.
     Atalay, çeşitli programlara katılmak için geldiği Afyonkarahisarda, Vali İrfan Balkanlıoğlunu makamında ziyaret etti. Balkanlıoğlu, Atalaya Afyonkarahisardaki çalışmalar hakkında bilgi verdi.
     Atalay, gazetecilere yaptığı açıklamada, Afyonkarahisarın çok sık ziyaret ettiği kentlerden biri olduğunu ifade ederek, Afyonkarahisar, turizm merkezi ve uluslararası alanda bilinen bir yer haline geldi. Zafer Havalimanı da Afyonkarahisar açısından çok önemli. İnşallah dışa açılımı sağlar. Ülkemizde şehirlerimizin çehresi değişiyor. Hamdolsun ülkemiz aslında hem zenginleşiyor hem her köşesi yenileniyor. Ben elverişsiz olan Afyonkarahisar Polis Yüksek Okulunu merak ediyordum. Orası da en kısa zamanda taşınacakmış. Yeni yer, güzel bir okul diye konuştu.
     Balkanlıoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Atalay, daha sonra Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çobanı ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybeki ziyaret etti.
    
     Muhabir: Ali Kemal Akan - Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Başbakan Yardımcısı Atalay, Afyonkarahisarda: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER