Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Yozgatta

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Yozgatta -Bozdağ, Boğazlıyan ve Yenifakılı ilçelerinde ziyaret ve incelemelerde bulundu


YOZGAT (A.A) - Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Boğazlıyan ve Yenifakılı ilçelerinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.
     Bozdağ, Boğazlıyan Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Konferans Salonunda muhtarların ve vatandaşların sorunlarını dinledi.
     Bekir Bozdağ, burada yaptığı konuşmada, köylerdeki vatandaşların ve muhtarların AK Parti iktidarı döneminde talep ve beklentilerinin de arttığını söyledi.
     Muhtarların artık köy içi yollara kilitli parke taşı döşemek istediğini ifade eden Bozdağ, şunları kaydetti:
     Toplantımızda köylerimizle ilgili çok farklı değerlendirmeler yapıldı. Bu değerlendirmeler talebin yükseldiğini gösteriyor. Biz 2002de köylere gittiğimizde, köydeki kardeşlerimiz benden yolların çamurdan kurtarılması için kumlanmasını istiyorlardı. Çünkü kumlanmadığı için o yollarda yürünemiyordu. Kanalizasyon falan da isteyen yoktu. Herkesin derdi köyümüzün yolu yapılsın, köyümüze su deposu yapılsındı. Yozgatın bütün köylerinde bizden bunlar isteniyordu. Şimdi Allaha çok şükür Yozgatın ve Boğazlıyanın asfaltsız köyü kalmadı. Bazı eksiklerimiz var, fakat ilerleyen zamanlarda bunları tamamlayacak adımlar atılacaktır.
     Yozgatın başka illerle kıyaslanmamasını isteyen Bozdağ, Çünkü, çok çok üstün olduğumuz yerler var. Oradan da onlar burayı kıyaslıyor. Yozgattan Yüksek Hızlı Tren geçiyor, Kayseriden geçmiyor. Onlar da orada bunu konuşuyor. Her yerde farkı bir şey var. Biz olanla olmayanla Yozgatı farklı bir noktaya getirmeye çalışacağız dedi.
     Bozdağ, toplantının ardından 8 Kasımda Hakkarinin Şemdinli ilçesi kırsalında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Seyit Yalçının babası Bayram Yalçına taziye ziyaretinde bulundu.
     İlçede yapımı devam eden 50 yataklı devlet hastanesinin inşaatında da incelemelerde bulunan Bozdağ, AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret ederek partilerle görüştü.
     Daha sonra Yenifakılı ilçesine geçen Bozdağ, burada da Bozok Üniversitesi Yenifakılı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu inşaatı ile öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.
     Bozdağ, kaymakamlığı ve AK Parti ilçe teşkilatını da ziyaret etti.
    
     Muhabir: Özcan Güney / Orhan Canbulatel
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Yozgatta Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER