Başkan Akaydın, Festivalya etkinliklerine konuk oldu

Başkan Akaydın, Festivalya etkinliklerine konuk oldu


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) ortaklığında düzenlenen Festivalya etkinliklerine katıldı.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Kazım Özalp Caddesindeki etkinliklere katılarak vatandaşların coşkusuna ortak oldu. Vatandaşla sihirbaz gösterisini izleyen Başkan Mustafa Akaydın, etkinliklerin kente hareket getirdiğini söyledi. Akaydın, Akşamları sokaklar daha kalabalık oluyor. Bu da esnafımıza hareket getiriyor. Herkes bu etkinliklerin düzenlenmesinden memnun dedi.
     Festivalya etkinliklerinde sihirbaz, animasyon, pandomim, cambaz, dans gösterileri ve müzik dinletileri gerçekleştiriliyor. Özellikle çocuklar, gösterileri ilgiyle izliyor. Animatörler, yaptıkları gösterilerle sokaklara renk katıyor. Öte yandan etkinliklerin yapıldığı bölge esnafından alışveriş yapan vatandaş ise çeşitli hediyeler kazanıyor. Esnaftan 20 liralık alışveriş yapanlar, çekilişle bisiklet, saat, mp3 çalar ve çeşitli hediyeler kazanma fırsatı yakalıyor.
     Etkinlikler bu yıl Güllük Caddesi, Kalekapısı, Işıklar Caddesi, Kışlahan Çarşısı, Mehmet Akif Caddesinde 19.00-22.00 saatleri arasında haftada 3 gün gerçekleştirilecek. Etkinlikler, 28 Temmuza kadar sürecek.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Başkan Akaydın, Festivalya etkinliklerine konuk oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER